Wednesday, June 4, 2008

Per un Casal Popular i autogestionat!

La finalitat del present bloc és informar de la existència d’un projecte de futur per a les joves de Novelda i comarca. La idea ha sorgit després de la reunió d’una serie de gent en la qual vam arribar a la conclusió de la necessitat de dispondre d’un espai que servisca de nucli de unió de les joves i jovens del nostre poble. Açò no és cap novetat, totes estem d’acord de la falta d’un espai propi per dur a terme tot tipus de iniciatives, tant a nivell de les diferents associacions juvenils, com a nivell individual, intercanviant entre totes, mitjançant assemblees populars, propostes d’activitats culturals, cíviques, lúdiques i educatives.

Entenem que la millor manera de fer-ho és mitjançant l’autogestió, sense la dependència de cap poder o institució, poden així tindre llibertat absoluta per a fer les activitats, sense restringions de cap tipus. La manera doncs de dur a terme les activitats programades pel Casal (es a dir, de les socies independentment si pertany a una associació o no) es farà mitjançant assemblea a mà alçada. En dites assemblees es podran aportar tot tipus de iniciatives, les quals seran debatudes pels assistents.

Creiem que aquest és un projecte molt ambicios, del qual depenem totes i tots. Per això vos animem a participar activament perquè Novelda ho necessita, en general la nostra comarca ho necessita. Per a més informació envieu un correu electrònic a la següent dirección: peruncasalpopularennovelda@gmail.com


Tot depen de nosaltres.
Ànim i tots a participar!


No comments: