Thursday, July 31, 2008

El projecte comença a rodar!!!

Ahir, dimecres 30 de juliol, va tenir lloc en el local d'Esquerra Unida de Novelda la primera assemblea per a la creació d'un Casal Popular Autogestionat. En la mateixa els assistents van tenir l'oportunitat d'escoltar a dos membres del Casal Independentista el Forn de Girona explicar el funcionament del seu Casal. Seguidament entre tots els assistents es va obrir un debat sobre el que cadascun pensava sobre quins serien els objectius i el funcionament del futur Casal Popular de Novelda.

Per a finalitzar es va crear una comissió de dues persones que redactaran un esbós de projecte i les línias a seguir del futur Casal, el quin serà aprovat en la pròxima assemblea que s'ha establert per a dimecres que ve 6 d'agost a les 22'00 h. en el local d'Esquerra Unida de Novelda. Per altra banda en aquesta assemblea es mirarà de registrar-nos com associació per a començar a rebre subvencions que ens permetin realitzar activitats amb la finalitat de promocionar en l'àmbit juvenil la necessitat d'autogestionar un local propi per a poder realitzar activitats de tot tipus.

Sense més, us esperem a totes i tots dimecres que ve 6 d'agost en la segona assemblea, que serà important per al futur del Casal Popular.

Salut!

No comments: